Bestuur

 V.l.n.r: Cor van 't Hof (Voorzitter), Ruth van Maastricht (Penningmeester), Wietse Ouwjan (Secretaris) en Anne Holtland (Externus)

Het Bestuur van 2021-2022 is als volgt samengesteld:

Cor van 't Hof (Voorzitter)

Hoi, ik ben Cor van ‘t Hof en studeer theologie en geneeskunde aan de RUG. 

Je studententijd is volgens mij dé tijd in je leven met een ongekende hoeveelheid mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Binnen het volgen van een studie kan je richting geven aan je leven en carrière, maar ook daarbuiten valt er veel te ontdekken. Je kunt ontdekken wat je voorkeuren zijn, wat je interessant vindt en je eigen levensvisie gaan vormen. Niets is zo vormend als je studententijd. 

De SKLO is bij uitstek een organisatie die dat faciliteert. De activiteiten van de SKLO rondom levensbeschouwing en zingeving sporen je aan tot het stellen van vragen en het verbreden van je horizon door verhalen van anderen. Misschien nog wel het meest belangrijk: bij de SKLO is er ruimte voor je eigen verhaal. Zo dragen we bij aan het studentenwelzijn, door bijvoorbeeld het initiatief All Ears, waar er altijd iemand beschikbaar is om mee te praten.

Contact:
voorzitter@sklo.nl

 

Wietse Ouwejan (Secretaris)

Ik ben Wietse Ouwejan 22 jaar en ben dit jaar de secretaris van het SKLO-bestuur. In het normale leven studeer ik aan het Prins Clausconservatorium. Ik zit nu in de afrondende fase van de Bachelor Klassieke muziek met als hoofdvak instrument Orgel. Als tweede studie volg ik de opleiding tot orgeladviseur aan de Landelijke Opleiding tot Orgeladviseur(LOTO) in Utrecht. Een behoorlijk vol jaar, maar dat is het meer dan waard.

Binnen het bestuur houd ik me voornamelijk bezig met het notuleren en het bijhouden van de inkomende en uitgaande post. Dat klinkt niet heel boeiend en dat klopt helemaal. Gelukkig zijn er voldoende andere activiteiten zoals borrels en koffiemomenten om deze grijze bestuursfunctie in te kleuren. Al met al wordt het dan toch nog een erg leuke functie in een erg gezellig bestuur.

Contact:
secretaris@sklo.nl

 

Ruth van Maastricht (Penningmeester)

Heey! Mijn naam is Ruth van Maastricht, ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde op de RUG. Momenteel volg ik de minor Finance bij dezelfde faculteit. Naast het studeren, ben ik ook lid van C.S.F.R. Groningen. Dit jaar wil ik mij inzetten voor een bredere levensbeschouwelijke doelgroep als penningmeester bij SKLO.

Als bestuur van SKLO willen we levensbeschouwing meer op de kaart zetten en dit ook nog meer gaan ondersteunen in Groningen. Daarnaast willen we ook meer gaan inspelen op zingeving, dit gebeurt ook al met bijvoorbeeld All Ears. Een andere grote activiteit die wij organiseren is de Nacht van de Levensbeschouwing, hierbij komt er een bekende en interessante spreker en zullen er workshops zijn. Ik zal dit jaar ook in de commissie zitten van deze nacht.

Naast de activiteiten die we zelf organiseren, helpen wij met de subsidies voor activiteiten van de externe partijen die onder ons vallen. Als penningmeester zal ik hier hoofdverantwoordelijk voor zijn.

Vergeet vooral ook niet dat ons pand beschikbaar is voor activiteiten organiseren of studeren!

Contact:
penningmeester@sklo.nl

Anne Holtland (Externus)

Hoi, ik ben Anne Holtland en ik ben derdejaars student Religiewetenschappen aan de RUG. Daarnaast ben ik ook derdejaarslid van het mooie GSV. Dit jaar vervul ik de rol van Externus bij het bestuur van de SKLO.

De SKLO zet zich als overkoepelend orgaan in om studentenorganisaties te helpen activiteiten op te zetten; financieel maar vooral ter inspiratie en ontwikkeling. Zo zal ik helpen om deze activiteiten nog meer onder de aandacht te brengen, zodat elke student in Groningen kan ontwikkelen door deze activiteiten.

Naast het onder de aandacht brengen van activiteiten, houd ik mij bezig met het project ‘All Ears’ wat studenten een luisterend oor geeft. Graag ontmoet ik jullie eens in het pand van de SKLO. Waarin je trouwens ook kan studeren!

Contact:
externus@sklo.nl

 

betrokken organisaties

veritasOCSGSint AugustinusIchthuscsfrhostnsggsvgsp

sponsors

hanze hogeschoolrugb&c

website door: wemagine