Bestuur

 V.l.n.r: Matthijs Wojtasiak (voorzitter), Hanneke Wuite (Penningmeester) en Stan Tiekstra (Secretaris)

Het Bestuur van 2022-2023 is als volgt samengesteld:

Matthijs Wojtasiak (Voorzitter)

Ik ben Matthijs Wojtasiak, 25 jaar oud, en ik studeer Kunst, Cultuur en Media aan de RUG.
Ik ben ervan overtuigd dat levensbeschouwing van groot belang is in je studententijd. Het is de tijd waarin je gaat ontdekken wie je bent, wat je vindt, en wat je wil doen. Hierin vind ik studenten stimuleren om met de vragen van het leven bezig te gaan van groot belang. Met de activiteiten van het SKLO rondom levensbeschouwing en zingeving hoop ik je aan te sporen tot het stellen van vragen en het verbreden van je horizon.

Ohja: kom bij ons studeren of een kopje koffie drinken! We hebben daar echt een schittermagisch pand voor! Mail info@sklo.nl en kom gezellig langs!

Contact:
voorzitter@sklo.nl

 

 

Stan Tiekstra (Secretaris)

Ik ben Stan, 20 jaar en theologiestudent aan de RUG. Ook ben ik tweedejaars bij de GSV. Vanuit mijn studie ben ik bij SKLO terechtgekomen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere student, zeker niet-gelovige, meer bezig zouden moeten zijn met levensbeschouwing. SKLO kan daarbij veel betekenen denk ik, bijvoorbeeld met All Ears.

Binnen het bestuur houd ik me voornamelijk bezig met het notuleren en het bijhouden van de inkomende en uitgaande post. Dat klinkt niet heel boeiend en dat klopt helemaal. Gelukkig zijn er voldoende andere activiteiten zoals borrels en koffiemomenten om deze grijze bestuursfunctie in te kleuren. Al met al wordt het dan toch nog een erg leuke functie in een erg gezellig bestuur

Contact:
secretaris@sklo.nl

 

 

Ruth van Maastricht (Penningmeester)

ik ben Hanneke, 21 jaar en bedrijfskunde student aan de rug. Ik ben lid bij de GSV. Naast dat ik dit jaar penningmeester ben bij SKLO zal ik ook deelnemen aan het project All Ears. Ik vind het belangrijk dat iedere student een veilige plek heeft wanneer die daar behoefte aan heeft. Verder vind ik het mooi dat verenigingen subsidie kunnen aanvragen voor levensbeschouwelijke activiteiten. Ik kijk ernaar uit om mij, samen met Matthijs en Stan, in te zetten om de doelen van SKLO te bereiken.

Naast de activiteiten die we zelf organiseren, helpen wij met de subsidies voor activiteiten van de externe partijen die onder ons vallen. Als penningmeester zal ik hier hoofdverantwoordelijk voor zijn.

Vergeet vooral ook niet dat ons pand beschikbaar is voor activiteiten organiseren of studeren!

Contact:
penningmeester@sklo.nl

 

 

betrokken organisaties

gspOCSGveritasSint AugustinushostgsvIchthuscsfrnsg

sponsors

rughanze hogeschoolb&c

website door: wemagine