Bestuur

 V.l.n.r: Dinant Kasper (Externus), Edward Rustenhoven (Voorzitter), Liz Doornbos (Secretaris) en Rik keppel (Penningmeester)

Het Bestuur van 2020-2021 is als volgt samengesteld:

Edward Rustenhoven (Voorzitter)
Hoi allemaal! Mijn naam is Edward Rustenhoven, ben 21 jaar en derdejaars student van de bachelor Economics & Business Economics. Momenteel volg ik een minor rechten en ben tevens lid van C.S.F.R. Groningen.
Ik vind dat een studententijd pas compleet is als je jezelf op veel verschillende vlakken ontwikkeld hebt. Er zijn zoveel dingen te ontdekken in deze wereld en het zou zonde zijn als deze ontwikkeling zich zou beperken tot enkel je eigen studie. Om deze reden vind ik het ook belangrijk dat men nadenkt over de diepe vragen in het leven als: “Waarom ben ik hier?”, “Waar leef ik voor?” en “Wat zal er zich na dit leven afspelen?”
Deze levensbeschouwelijke vragen zullen dit jaar genoeg aan bod komen als ik de prachtige taak van het voorzitterschap van de SKLO op me mag nemen. Samen met mijn bestuursgenoten hoop ik me in te zetten om een breed scala aan levensbeschouwelijke activiteiten te faciliteren en het studentenwelzijn te bevorderen.
We hopen met vele van jullie in gesprek te gaan dit jaar, dus schroom vooral niet een keertje langs te komen aan de Kraneweg 33!

Contact:
voorzitter@sklo.nl

Liz Doornbos (Secretaris)

Hallo! Ik ben Liz Doornbos, ik studeer filosofie en theologie aan de RUG. Daarnaast ben ik al een aantal jaar met veel plezier lid van de GSV. Dit jaar zal ik de functie van secretaris van het Bestuur van SKLO vervullen.
Wat ik leuk vind aan het SKLO is dat we veel verschillende dingen doen. Natuurlijk is het helpen van studentenverenigingen met subsidies om toffe activiteiten te organiseren er één van, maar ook iets als het welzijn van studenten is een belangrijk punt op onze agenda. Zeker nu een belangrijk onderwerp, en ook iets waar ik mij persoonlijk graag voor inzet.
 

Contact:
secretaris@sklo.nl

 

Rik Keppel (Penningmeester)
Hoi! Mijn naam is Rik Keppel; 20 jaar en ik ben derdejaars student bij de bachelor Industrial Engineering & Management. Daarnaast ben ik ook derdejaars lid bij Yir’at ‘Adonay. Dit jaar zal ik mij inzetten voor de SKLO door de functie van penningmeester te vervullen.

Samen met mijn bestuursgenoten willen wij levensbeschouwing op de kaart zetten in Groningen. Dit doen we door verenigingen te ondersteunen met het organiseren van levensbeschouwelijke activiteiten, maar ook door zelf gave activiteiten te organiseren. Zo zal ik dit jaar enthousiast meehelpen om de Nacht van de Levensbeschouwing, een jaarlijks terugkerend evenement met interessante sprekers, opnieuw tot een succes te maken.

Naast het organiseren van activiteiten, stellen wij ook het pand beschikbaar voor studenten voor studeren of ontmoeting. Kom dus vooral een keer langs op het SKLO pand!

Contact:
penningmeester@sklo.nl

Dinant Kasper (Externus)
Hallo allemaal! Mijn naam is Dinant Kasper; 22 jaar en ik ben vierdejaars student bij de bachelor Communication Multimedia Design. Naast mijn studie ben ik ook vierdejaars lid bij Yir’at ‘Adonay. Dit jaar vervul ik de nieuwe functie externus bij het bestuur van de SKLO.

Graag wil ik iets toevoegen voor alle studenten in Groningen, namelijk het helpen beantwoorden van wezenlijke vragen. Wat wil je bereiken met je studie, werk en leven? En hoe kan je die vragen voor jezelf beantwoorden?
De SKLO zet zich als overkoepelend orgaan in om studentenorganisaties te helpen activiteiten op te zetten; financieel maar vooral ter inspiratie en ontwikkeling. Zo zal ik helpen om deze activiteiten nog meer onder de aandacht te brengen, zodat elke student in Groningen kan ontwikkelen door deze activiteiten.

Naast het onder de aandacht brengen van activiteiten, houd ik mij bezig met het project ‘All Ears’ wat studenten een luisterend oor geeft. Graag ontmoet ik jullie eens in het pand van de SKLO. Waarin je trouwens ook kan studeren! Een echte verademing om te studeren op een andere plek!

Contact:
externus@sklo.nl

 

betrokken organisaties

nsgSint AugustinusgsvcsfrgspveritashostOCSGIchthus

website door: wemagine