Game of Thrones: History and Politics in the World of Westeros

Met Dr. M.H. (Thijs) Porck en dr. G.W. (Greg) Fuller

Op woensdag 17 april organiseert de SKLO een gratis Engelstalig evenement voor de fans van HBO’s hitserie Game of Thrones. De avond vindt plaats in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerkhof 1 te Groningen en begint om 20:30 (inloop vanaf 20:00)

Winter is here! Na twee jaar wachten begint op 14 april eindelijk het allerlaatste seizoen van de populaire tv-serie Game of Thrones. In dit laatste seizoen zal de strijd om de troon van Westeros worden beslist. Echter, voordat de serie haar bitterzoete geheimen prijsgeeft, organiseert de SKLO op 17 april een Game of Thrones-Talk in de Nieuwe Kerk te Groningen. Tijdens deze avond zullen Dr. Thijs Porck en Dr. Greg Fuller met de bezoekers alle ins en outs van Westeros bespreken. Van incest en politieke intriges tussen families, tot de Middeleeuwse wereld waarin het fantasy-epos zich afspeelt. Tevens blikken we vooruit op de ontknoping in het achtste en laatste seizoen van de tv- serie.

Nieuwsgierig? Kom dan op 17 april naar de Nieuwe Kerk en ervaar Game of Thrones: Geschiedenis en Politiek in de Wereld van Westeros!

Deze avond wordt georganiseerd door de SKLO (Studentenkoepel voor Levensbeschouwelijke Organisaties)

Voor meer informatie:

Contactpersoon:                         Algemeen SKLO:

Eirik de Visser

conference@sklo.nl                    info@sklo.nl

06-17051987                           050-3129926

betrokken organisaties

IchthushostOCSGgspveritascsfrnsggsv

website door: wemagine