Secretariaat

Adres secretariaat: 

Kraneweg 33
9718 JE Groningen
050-3129926
info@sklo.nl

 

 

 

 

 

Personeelsleden van de SKLO:

Sieka Berkhout

Mijn naam is Sieka Berkhout en sinds de oprichting van de SKLO ben ik werkzaam bij de SKLO als coördinator. Ik stond aan de wieg van de SKLO en ben trots op deze mooie organisatie! De eerste jaren hebben we samen met studenten en de Raad van Toezicht de basis mogen neerleggen en nu is de tijd gekomen om de vleugels uit te slaan en de SKLO steeds meer een plek te geven binnen de studentenwereld. 

Mijn functie als coördinator is heel breed, het varieert van leiding geven aan mijn collega tot pandbeheer, maar ook het ondersteunen en coachen van het bestuur. Het is een mooie taak om samen met het bestuur en ook andere studenten een poosje op te trekken en samen iets te mogen betekenen voor de studentenpopulatie in Groningen op mentaal gebied. Denk hierbij b.v. aan de Nacht van de Levensbeschouwing, een prachtig project, waarin we in een jaar tijd toewerken naar een onvergetelijk avond, en studenten laten nadenken over maatschappelijk relevante thema’s.

Het is bijzonder om te zien, dat plannen gesmeed worden aan de koffietafel en later uitgroeien tot een project als All Ears. 

Los van mijn werkzaamheden, draag ik de SKLO een warm hart toe, samen streven we er naar om een plek te zijn in de Stad, waar studenten zich thuis voelen, waar ze zichzelf mogen zijn en waar we bezig zijn met levensbeschouwelijke thema’s. 

 

Hans Blijdorp 
Begin 2018 ben ik als financiëel medewerker bij SKLO gekomen. Ik verzorg er de boekhouding bij vier stichtingen die met elkaar verbonden zijn. Er is een grote mate van zelfstandigheid in mijn werk, en dat ervaar ik als zeer plezierig. De werkzaamheden zijn behoorlijk afwisselend. Er zijn veel contacten met andere medewerkers en met studenten. De sfeer is informeel en fijn; ik voel veel betrokkenheid met elkaar. Dat alles bij elkaar maakt dat ik graag en met veel plezier werk bij SKLO.

Mijn visie op SKLO:

‘Wees op wijsheid gespitst, probeer alles te doorzien.’

(Spreuken 2:2, Groot Nieuws vertaling)

 

betrokken organisaties

csfrgsvSint AugustinusnsggspveritasOCSGhostIchthus

website door: wemagine