Secretariaat

Adres secretariaat: 

Kraneweg 33
9718 JE Groningen
050-3129926
info@sklo.nl

 

 

 

 

Personeelsleden van de SKLO:

Sieka Berkhout
Mijn naam is Sieka Berkhout en sinds de oprichting van de SKLO ben ik werkzaam bij de SKLO als coördinator. Ik stond aan de wieg van de SKLO en ben trots op deze mooie organisatie! De eerste jaren hebben we samen met studenten en de Raad van Toezicht de basis mogen neerleggen en nu is de tijd gekomen om de vleugels uit te slaan en de SKLO steeds meer een plek te geven binnen de studentenwereld. 
Mijn functie als coördinator is heel breed, het varieert van leiding geven aan mijn collega's tot pandbeheer, maar ook het ondersteunen en coachen van het bestuur. Het is een mooie taak om samen met het bestuur en ook andere studenten een poosje op te trekken en samen iets te mogen betekenen voor de studentenpopulatie in Groningen op mentaal gebied. Denk hierbij b.v. aan de Nacht van de Levensbeschouwing, een prachtig project, waarin we in een jaar tijd toewerken naar een onvergetelijk avond, en studenten laten nadenken over maatschappelijk relevante thema’s.
Het is bijzonder om te zien, dat plannen gesmeed worden aan de koffietafel en later uitgroeien tot een project als All Ears. 
Los van mijn werkzaamheden, draag ik de SKLO een warm hart toe, samen streven we er naar om een plek te zijn in de Stad, waar studenten zich thuis voelen, waar ze zichzelf mogen zijn en waar we bezig zijn met levensbeschouwelijke thema’s. 

 

 

Meintsje Hoeksma: Ik ben Meintsje Hoeksma en sinds 1 april 2022 werk ik met veel plezier bij de SKLO als administratief medewerker. Mijn taken zijn o.a. boekhouden, factureren, mails en social media. Daarbij ondersteun ik mijn collega Sieka bij bepaalde zaken en evenementen, zoals All Ears en de Nacht van de Levensbeschouwing. De studenten, het pand, de afwisseling, drukte, maar ook rustige dagen maakt het werken bij de SKLO erg leuk. Ik vind het mooi en belangrijk dat de SKLO er voor de student is op het vlak van inspiratie en zingeving. Dit heeft ook mijn interesse, ik zoek soms de stilte op en ik bezoek en overnacht graag in kloosters. Stilte inspireert mij. Het zet mij stil en geeft mij richting. Samen met studenten en collega's hoop ik dat we de SKLO nog meer op de kaart krijgen zodat elke student weet dat we bestaan. We hebben echt prachtige projecten en ik vind het dan ook heel gaaf om hieraan mee te werken. En wie weet ontstaat er zo maar weer een nieuw idee die we ombouwen tot een interessant project of evenement!

 

Hanna Postema
Mijn naam is Hanna Postema, ik ben woonachtig in Groningen en getrouwd met Harold en we hebben 1 zoon.
Ik werk een aantal dagdelen in de week bij het SKLO pand als huishoudelijke hulp. Ik zorg ervoor dat het prachtige SKLO-pand netjes en schoon blijft; dat doe ik met veel plezier.
Het is heel fijn dat deze plek er is voor al die verschillende studenten en groepen! Het is mooi om te zien dat in de loop der jaren velen hun weg hier naartoe hebben gevonden: om elkaar te ontmoeten, samen te eten, studeren en andere activiteiten met elkaar te beleven.
Mijn indruk is dat de sfeer hier meestal goed en gemoedelijk is. Men gaat prettig met elkaar om, ook de staf en de collega's onderling.
Ik hoop dat de SKLO nog lang mag bestaan en verder zal "groeien en bloeien" t.g.v. de studenten en de Stad.

 

betrokken organisaties

gspgsvnsghostIchthuscsfrSint AugustinusOCSGveritas

sponsors

rughanze hogeschoolb&c

website door: wemagine